Een gebruiksvriendelijke freesmal voor het inkrozen van meerpuntsluitingen.

Een gebruiksvriendelijke en tijdbesparende freesmal waarmee op eenvoudige wijze de sluitkommen van meerpuntsluitingen in het kozijn kunt frezen. De dikte van deze freesmal is 26 mm, waardoor deze freesmal ook in brandwerende sponningen (25 mm) te gebruiken is.

Omdat de contouren waar de ring door doorheen loopt, door en door is gefreesd, kan de mal zowel links als rechts gebruikt worden.

Om langer beslag in te krozen, kunt u simpel de bovenste mal verschuiven. Door deze toepassing is deze mal uiterst handzaam en prettig in gebruik.

Onderdelen van deze mal zijn los te verkrijgen, daardoor kunt u simpel een kapot onderdeel vervangen.

Positie sluitkommen ten opzichte van het deurbeslag

Als je de complete mal op strip besteld, monteren wij de mal zo, dat deze is afgesteld op het korte meerpuntsluiting beslag.

Als het beslag van de meerpuntsluiting in de deur met hart krukgat om 1050 mm is geplaatst, kun je de onderkant van de mal mal gelijk houden met onderkant deur. Schrijf dan in het contour van de hoofdkom bovenkant dagschoot af.

Als je daarna de deur afhangt en sluit, kun je bovenkant dagschoot afschrijven in het kozijn. Als je de lijn in de mal gelijk houdt met de lijn in het kozijn, zitten de sluitkommen op de juiste hoogte ten opzichte van het beslag in de deur.

Downloads

Instructievideo

Heeft u vragen met betrekking tot dit product? Neem dan contact met ons op.

e-mail: info@riens.nl

Voor een overzicht van ons volledige assortiment en instructie video’s, kijk op:

www.riens.nl