HMB meerpuntsluiting sluitkommen

Freesmal voor sluitkommen meerpuntsluiting HMB meerpuntsluiting sluitkommen

meerpuntsluiting sluitkommen set op strip
meerpuntsluiting sluitkommen set

Met deze HMB meerpuntsluiting sluitkommen freesmal, kunt u eenvoudig de sluitkommen van een HMB meerpuntsluiting in het kozijn frezen. Deze mal is te gebruiken voor zowel de 001 en de 004 serie.

De planken van deze mal zijn 25,5 mm dik en daardoor naast de standaard sponningen ook te gebruiken voor brandwerende sponningen. De contouren in de mal zijn door en door gefreesd en zijn zowel voor linkse als rechtse sponningen te gebruiken.

Om langer beslag in te krozen, kunt u simpel de bovenste mal verschuiven.

Let op: Op de mallen zit een aluminium strip van 5 mm gemonteerd. Dit dient als beschermstrip voor het dunne gedeelte van het hout. Daarnaast gebruikt u deze strip als kader opvulling of als de tochtstrip later wordt gemonteerd. Gebruikt u de mal op de tochtstrip, verwijderd u het aluminium stripje. Een gebruiksvriendelijke en tijdsbesparende freesmal, waarmee op eenvoudige wijze de sluitkommen van een HMB meerpuntsluiting in het kozijn kunnen worden gefreesd.

Uitvoeringen van de HMB meerpuntsluiting sluitkommen

Wilt u een freesmal die niet vermeld staat?

Riens Freesmallen is vernieuwd. De komende tijd worden steeds meer freesmallen, uitvoeringen en context toegevoegd aan de nieuwe website. Kom regelmatig terug voor de nieuwste toevoegingen.
+